X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Actorul Richard Gere divorțează

26 sep. 2013,, 03:31   Showbiz
5352 0
Foto: ruvr.ru
Actorul american Richard Gere și soția sa, Carey Lowell, s-au despărțit și urmează să intenteze divorțul, după 11 ani de căsătorie, transmite The New York Post cu referire la o sursă apropiată cuplului.
Potrivit jurnaliștilor actorul nu a mai apărut ăn public alături de soție încă de anul trecut.

În plus, în luna iulie cuplul a scos la vînzare reședința în nordul statului New York, pentru 65 milioane dolari.

Potrivit aifudm.net , motivul divorțului ar fi fobia ciudată a femeii de 51 de ani, care se teme că Gere o va înșela. Se pare că toți cei 11 de ani de căsnicie au fost afectați de aceste îndoieli, iar acum, obosită de acest stres permanent, fostul model vrea să divorțeze.

" Chiar și la 63 de ani, Richard se bucură de o mare popularitate la femei și, uneori, acest lucru îi aduce o mulțime de probleme - comentează o sursă apropiată de cuplu. - El își iubește cu adevărat soția, dar, uneori, pur și simplu nu-și poate ascunde admirația pentru femeile frumoase. În ultimii ani Carey trăiește în teamă constantă că Richard o înșeală. Pentru ea acest gînd reprezintă o mare umilință. Cary a obosit mult și lucrurile merg spre divorț".

Cuplul s-a căsătorit în 2002, după o relație de șapte ani. Cei doi au un fiu, Homer . Anterior, actorul a fost căsătorit cu modelul Cindy Crawford. Lowell a fost căsătorită de două ori.

Protagonistul din "Pretty Woman" și "Chicago", Gere este de asemenea cunoscut pentru atașamentul său pentru budism și caritate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?