X 
Eurovision stiri: 517
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Mark Tkaciuk: A fost o acțiune de intimidare a comuniștilor

25 sep. 2013,, 13:13   Politică
4455 4
Foto: forum.md
Percheziția efectuată în ajun în apartamentul lui Mihail Amemberg poate fi catalogată drept o acțiune de ”achitare” a adevăratului infractor. Despre aceasta a scris pe una dintre rețelele de socializare deputatul PCRM, Mark Tkaciuk.

Potrivit lui Tkaciuk, în urma percheziției nu au fost găsite unele argumente pentru reținerea activistului PCRM și acuzarea acestuia de participarea la omorul din Durlești, din aprilie 2011. ”Au găsit arme înregistrate. Nu l-au reținut! Au bătătorit podeaua în antreu și au plecat, însă imediat au difuzat imagini video despre mascații care arestează o persoană implicată în tragedia de la Durlești. Toate aceste imagini denotă că ”maniacul a fost identificat și reținut”. Potrivit lui Tkaciuk, este vorba despre o acțiune de intimidare a comuniștilor, însă ”opoziția nu mai poate fi speriată cu așa ceva”.

”Este clar că a fost o acțiune de intimidare a comuniștilor. Asemenea lucruri deja nu mai deranjează prea tare. Ne-am deprins și nu mai putem fi intimidați cu așa ceva. Însă indignează faptul că e vorba despre ”achitarea” adevăratului maniac. Acest regim este alcătuit nu doar din avocați ai oligarhilor, dar și din avocați ai asasinilor în serie. Nu te poți deprinde cu așa ceva! Avocații asasinilor în serie trebuie trași la răspundere!”, a scris Tkaciuk.

Ieri, în apartamentul sportivului participant la competiții republicane la tir, Mihail Amemberg, în vîrstă de 25 de ani, și în apartamentul bunicii lui au fost efectuate percheziții. Ulterior, la locul activității anchetatorilor au venit deputați PCRM, care au declarat că Amemberg este activist PCRM, iar perchezițiile reprezintă ”o răfuială și acțiuni ilegale ale puterii față de opoziție”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?