Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Andreea Marin dezvăluie motivul divorţului: „Infidelitatea nu e un motiv suficient, sînt lucruri mai grave”

19 sep. 2013,, 10:38   Showbiz
10454 0
Foto : gandul.info
Andreea Marin a dezvăluit, într-o emisiune TV, care ar putea fi motivele care au dus la divorţul de Ştefan Bănică jr.
Fosta prezentatoare TV a declarat că infidelitatea nu este un motiv suficient pentru un divorţ şi a sugerat că Bănică jr. ar fi făcut lucruri chiar mai grave.

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături. Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu”, a declarat Andreea Marin.

„Nu aş fi luat decizia de a divorţa doar pe motiv de infidelitate. Pentru violenţa domestică nu există scuze. Nu s-a întâmplat doar o dată. La orice vârstă poţi să îţi refaci viaţa”, a declarat Andreea Marin.

După declaraţiile Andreei Marin, Ştefan Bănică jr. a postat pe Facebook un mesaj în care nu neagă direct cele spuse de fosta sa soţie, dar se arată deranjat că tot mai mulţi oameni sunt interesaţi de viaţa sa privată, nu de activitatea artistică.

„Oamenii care umplu sălile de spectacole, la concerte sau la teatru, vin pentru ceea ce fac eu pe scenă. Celor care urmăresc doar showul vieţii mele private, regizat de alţii, le-aş recomanda să fie mai puţin atenţi la viaţa mea, pentru că s-ar putea să piardă momente importante din viaţa lor. Ar fi păcat”, a scris Bănică jr. pe Facebook.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?