X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Onișcenko a acuzat Republica Moldova de refuzul de a relua relațiile comerciale

16 sep. 2013,, 02:24   Economie
5351 4
Foto: 1tvnet.ru
Șeful Rospotrebnadzor, medicul-șef sanitar al FR Ghenadii Onișcenko a declarat că reprezentanții Republicii Moldova nu doresc să negocieze reluarea relațiilor comerciale cu Rusia, transmite " Interfax ".

El a subliniat că nu vede din partea Moldovei o dorință sistemică de a negocia și discuta teme fie chiar și foarte neplăcute și dificile, dar foarte necesare pentru reluarea relațiilor comerciale normale.

Onișcenko a spus că nu există careva motivație politică în cererile Rospotrebnadzor-ului față de calitatea produselor din Moldova. Pe cei care susțin contrariul, șeful de la Rospotrebnadzor i-a sfătuit să cumpere aceste produse. "Și problema va fi rezolvată. Și Rusia va scăpa de alcoolul de calitate joasă, și economia Moldovei nu va avea de suferit – citează agenția cuvintele lui Onoșcenko. - Încercarea de a influența Rusia, ca noi să continuăm să cumpărăm în detrimentul sănătății populației alcool de proastă calitate este o ocupație josnică și ingrată".

Potrivit lui, în cîteva loturi de vin moldovenesc su fost identificați plastifianți, care "de o sută de ori întrec nivelurile relativ inofensive pentru sănătatea umană".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?