X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Naomi Campbell cu o nouă tunsoare a eclipsat modelele tinere (FOTO)

13 sep. 2013,, 02:35   Showbiz
7080 0
Foto: mail.ru
La evenimentul caritabil a fundației Novak Djokovic top modelul Naomi Campbell (43 de ani) a pășit pe covorul roșu extrem de încrezătoare, toate camerele de luat vederi au fost îndreptate spre ea, cu toate că evenimentul a fost onorat și de „îngerii” de la Victoria `s Secret.

Campbell a afișat cea mai dramatica schimbare de look de cînd este în lumea fashion – părul lung l-a înlocuit cu un bob elegant ( deși nu sîntem siguri că aceasta nu este o perucă ) și a purtat o rochie extrem de sexy, partea de sus a căreia amintește de o construcție din benzi negre, atrăgînd atenția tuturor. Evident, Campbell nu are de gînd să cedeze pozițiile de supervedetă a podiumului colegelor mai tinere.

Cu toate că la eveniment erau destule tinere frumoase, toate erau îmbrăcate ceva mai modest decît Pantera Neagră.

Apropo, se zvonește că Naomi Campbell are nu numai o coafură nouă, dar și un nou iubit. În timp ce Vladislav Doronin se relaxează cu chinezoaica Luo Zilin, Naomi își aranjează viața personală. Recent ea a fost văzută în New York îmbrățișîndu-se cu un bărbat de culoare. Mass-media americane susțin că Naomi a început o nouă idilă, cu toate că îl cunoaște pe iubitul său de 15 ani – înainte erau doar prieteni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?