Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Ipoteză şocantă: Meteoritul de la Celiabinsk, «trimis» pe Terra de un OZN

9 sep. 2013,, 10:33   Externe
6666 1
Foto: libertatea.ro
Pe 15 februarie, un asteroid de 10.000 de tone a explodat deasupra unui oraş al Federaţiei Ruse, luînd prin surprindere întreaga omenire. La sfîrşitul lunii august, oficialităţile ruse au declarat că meteoritul a fost deviat către Terra de “ceva” neidentificat. Acest “ceva” ar fi, conform generalului Emil Străinu, un OZN!

La opt luni de la explozia deasupra zonei Celeabinsk din Federaţia Rusă a unui asteroid uriaş - s-a spus că ar fi fost unul din cei mai mari semnalaţi în timpurile moderne -, autorităţile de la Moscova au dat publicităţii primele date legate de incident. Conform acestora, explozia meteoritului, care a avut un diametru estimat de 17 metri şi o greutate între 5000 şi 10.000 de tone, a avut loc la 20 de kilometri în aer, fragmentele sale rănind peste o mie de persoane şi avariind căteva mii de clădiri din zeci de oraşe şi sate.

Rezultatele cercetării bucăţilor recuperate de ruşi arată foarte precis că meteoritul a suferit un proces de fuziune deosebit de intens, care nu putea fi datorat decît ciocnirii cu un alt corp ceresc neidentificat. “Aproape sigur a existat o coliziune între meteoritul de la Celiabinsk şi un alt corp, în Sistemul Solar”, a declarat, la sfîrşitul lunii august, Victor Şarighin, un om de ştiinţă de la Institutul de Geologie şi Mineralogie din Novosibirsk. Se pare că această ciocnire l-a deviat către Terra.

General dr. Emil Străinu, specialist în război geofizic, ameninţări neconvenţionale şi asimetrice, înaintează ipoteza ciocnirii asteroidului cu... un OZN. Ba chiar cu două! Primul impact ar fi avut loc departe de Terra şi a fost responsabil de “trimiterea” asteroidului către planeta noastră. A fost o ciocnire “din greşeală”.

A doua, care a avut loc la 20-25 km de Pămînt, ar fi fost însă intenţ ionată, susţine Străinu, extratereştrii căutînd să fărîmiţeze corpul ceresc înainte să cadă pe Terra, pentru că altfel ar fi făcut prăpăd. “Specialiştii apreciază că, în acest caz, nu poate fi vorba decît de o intervenţie din partea unei civilizaţii extraterestre care ne are în grijă”, a declarat generalul pentru Libertatea.

Ipoteza conform căreia o rasă extraterestră mult mai avansată decît noi - sau, poate, chiar mai multe - ne apără de dezastre e susţinută şi de faptul că după fiecare accident nuclear, lîngă centralele unde au avut loc exploziile au fost semnalate OZN-uri. “Ipoteza intervenţiei extraterestre devine din ce în ce mai credibilă. Există înregistrări video de la catastrofele nucleare de la Cernobîl, din 1986, şi de la Fukushima, din 2011, cînd în zonele respective au fost semnalate OZN-uri care au absorbit cea mai mare parte a cantităţii de radiaţii letale emise de exploziile nucleare”, a dezvăluit pentru Libertatea generalul Străinu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?