Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Alla Pugaciova se întoarce la Kirkorov

6 sep. 2013,, 08:30   Showbiz
28158 1
Foto : womanel.com.ua
Despre problemele în familia lui Maxim Galkin și Alla Pugaciova nu vorbesc doar leneșii. Divorțul lor ar putea fi cel mai tare eveniment al anului din showbizul rusesc.

Mulți consideră că motivul despărțirii dintre Pugaciova și Galkin ar fi infidelitatea acestuia din urmă. Cuplul nu a comentat aceste speculații.

Cu toate acestea, este posibil ca problema să nu fie doar în Galkin. Ultimul timp diva a fost observată pe stradela Filipovskii. Anume acolo trăiește regele estradei ruse, fostul soț al Allei, Filip Kirkorov.

Faptul că Alla și Filip mențin relații bune se știe demult. Cu toate acestea, în timp ce Maxim se află pe platourile de turnare a unui nou film, Kirkorov nu este doar văzut cu Pugaciova, dar are grijă de ea. Întorcîndu-se din Grecia, unde a fost în vacanță cu copiii și știind despre starea proastă de sănătate a fostei soții, el i-a adus medicamente scumpe.

Amintim că în urmă cu doi ani, atunci cînd Pugaciova și Galkin s-au căsătorit, unii clarvăzători solicitați să prezică viitorul cuplului au spus că Alla se va întoarce înapoi la Filip.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?