X 
Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Amenzi usturătoare pentru transportatori

5 sep. 2013,, 18:19   Societate
4616 1
Foto: timpul.md
În ultimele săptămîni peste 100 de transportatori au fost sancționați pentru diferite încălcări de către colaboratorii Serviciului Fiscal de Stat. Amenzile au fost aplicate ca urmare a unei acțiuni de control, demarată la scară națională, cu scopul de promovare a măsurilor de combatere a transportului auto ilicit şi lichidarea gărilor clandestine şi semiclandestine, transmite NOI.md.

Astfel, în perioada 26 august – 1 septembrie au fost constatate 104 încălcări fiscale, dintre care 5 cazuri de desfăşurare a activităţii de transportare a călătorilor cu mijloace de transport auto pe rute suburbane, urbane, interurbane, internaţionale fără bilete de călătorie și 99 de cazuri de desfăşurare a activităţii de întreprinzător în domeniu fără înregistrare la Camera Înregistrării de Stat sau la o altă autoritate publică competentă. Subdiviziunile structurale ale MAI au sechestrat, de asemenea, o unitate de transport.

În total, pentru încălcările fiscale depistate urmează a fi aplicate sancțiuni fiscale în sumă de 140 de mii de lei şi sancțiuni contravenţionale în valoare de peste 87 de mii de lei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?