X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Michael Douglas nu divorțează de Catherine Zeta-Jones?

4 sep. 2013,, 10:12   Showbiz
2820 0
Foto: wikimedia.org
Celebrul actor de la Hollywood Michael Douglas, a declarat că el și soția sa, actrița Catherine Zeta-Jones, au decis doar să trăiască ceva timp separat.

Michael Douglas a declarat recent că viața lor de familie cu Catherine nu este în pericol.

Michael Douglas este acum la Berlin, într-un turneu de promovare al peliculei " După candelabre". Într-unul din numeroasele interviuri Michael a fost întrebat despre criza în relația sa cu Catherine Zeta-Jones, actorul a declarat: " Am o criză în relație ? Nu, cred că este mai mult o criză a presei . Sîntem bine. Am decis pur și simplu să trăim separat, iar presa a făcut din asta un scandal și a scris despre divorț".

Amintim că săptămîna trecuta mass-media a fost șocată de știrea potrivit căreia Michael Douglas a intentat lui Catherine Zeta - Jones . Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones au fost căsătoriți timp de 13 ani și au doi copii: feciorul Dylan Michael și fiica Carys Zeta.

Aflat la Festivalul de Film de la Veneția, Michael Douglas era într-o dispozitie bună din care cauză au apărut imediat zvonuri că divorțul de soție i-a priit actorului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?