Eurovision stiri: 524
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4015

Ministrul Maia Sandu se află la terapie intensivă? (VIDEO)

4 sep. 2013,, 10:06   Societate
30423 8
Foto: protv.md
Potrivit unor informatii, ministrul Educatiei Maia Sandu ar putea sa fie la spital, printre persoanele care s-au intoxicat la o nunta.

Potrivit unor informatii, se pare ca ministrul Educatiei s-ar afla in aceste momente la terapie intensiva. O asistenta de la spital a declarat pentru PRO TV ca ministrul nu vrea insa ca informatia sa fie facuta publica, asa ca administratia spitalului refuza sa confirme acest lucru.

Serviciul de presa al ministerului Educatiei nu a confirmat, dar nici nu a infirmat zvonul, mentionand doar ca Maia Sandu este in vacanta. Potrivit informatiilor, ministrul ar fi fost invitata la una dintre nuntile care a avut loc in aceasta sambata, unde mai multi oameni s-au intoxicat.

Restaurantul in care au avut loc nuntile a fost inchis temporar, pana cand Sanepidul va prezenta rezultatele verificarilor pe care le-a facut in local. Acum cateva zile, mai multe persoane au ajuns la spital cu intoxicatii dupa ce pe 31 august au fost la 2 nunti diferite, care au avut loc in acelasi restaurant din capitala.

Medicii de la spitalul Toma Ciorba spun ca numarul celor intoxicati este in crestere. 38 de persoane raman internate in spital. Administratia restaurantului neaga ca ar avea vreo vina si spune ca invitatii s-ar fi intoxicat de la bautura si dulciurile aduse de miri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?