X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Regia Transport Electric din Bălţi a anunţat un tender pentru achiziţionarea a 23 de troleibuze

29 aug. 2013,, 12:52   Societate
3981 0
Foto : timpul.md
Regia Transport Electric din Bălţi a anunţat un tender pentru achiziţionarea a 23 de troleibuze noi cu podea joasă şi servicii conexe în cadrul proiectului "Modernizarea parcului de troleibuze din Bălţi".

Potrivit informaţiei de pe site-ului oficial al municipiului Bălţi, se presupune că sursele pentru achiziţie vor veni din contul creditului BERD şi grantului din cadrul Programului de bună vecinătate cu UE.

Potrivit condiţiilor concursului, troleibuzele trebuie să ajungă la Bălţi în decurs de 28 de săptămâni de la achitarea avansului.

Data limită de depunere a cererilor este 8 octombrie, ora 15.00. În aceeaşi zi va avea loc deschiderea plicurilor cu propunerile înaintate pentru licitaţie.

La licitaţie pot participa companiile care corespund unui şir de condiţii. În special, cifra de afaceri medie minimă anuală în ultimii trei ani ar trebui să fie de 20 de mil. de euro, trebuie să aibă o experienţă de livrare cu succes, pentru aceeaşi perioadă, a nu mai puţin de 200 de vehicule noi, să deţină certificatul de sistem de management al calităţii (ISO 9000 sau echivalentul acestuia), precum şi să aibă posibilitatea de a îndeplini obligaţiile de întreţinere, reparaţii şi asigurarea cu piese de schimb.

După cum s-a comunicat anterior costul total al proiectului de achiziţionare a celor 23 de troleibuze pentru municipiul Bălţi este estimat la 4,6 mil. de euro. BERD a oferit în acest scop, un credit de 3 mil. de euro. Încă 1,6 mil. s-a alocat din Fondul programului european de bună vecinătate.

Se presupune că achiziţia va permite înnoirea parcului de troleibuze în proporţie de 70 %.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?