X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Monica Bellucci are o aventură cu oligarhul Ismailov?

29 aug. 2013,, 12:28   Showbiz
5659 0
Foto: lady.mail.ru
Așa cum era de așteptat, au apărat detalii necunoscute anterior despre divorțul lui Monica Bellucci și Vincent Cassel. Mass-media străine s-au umplut de titluri scandaloase care informează că de vină nu sînt escapadele actorului francez, ci dimpotrivă, infidelitatea fostei lui soții. Potrivit unor surse anonime, Monica de 48 de ani, de cîțiva ani are o relație cu magnatul Telman Ismailov de 56 de ani.

Pimele lor fotografii în comun au fost făcute în 2009, în Antalya, la ceremonia de deschidere a hotelului Mardan Palace, proprietatea lui Telman, care, apropo, este renumit pentru cunoștințele cu vedetele show - business-ului . Printre oaspeții la acea petrecere au fost observați Sharon Stone și Richard Gere, iar la alte evenimente organizate de omul de afaceri au apărut Shakira și Mariah Carey.

Toate aceste zvonuri au generat instantaneu valuri de suspiciuni - după cum se știe, în 2010, Monica a născut a doua fetiță, Leonie, al cărei tată era considrat a fi Vincent Cassel. Cu toate acestea, în lumina acestei povești misterioase cu oligarhul azer, mulți bloggeri occidental și-au permis deja să pună la îndoială paternitatea francezului.

Despre Telman Ismailov se știe puțin - oligarhul este căsătorit și are doi fii. Relația cu vedeta cinematografiei mondiale Ismailov, la fel ca reprezentanții lui Bellucci, nu a comentat-o.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?