Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Consecințele ploii: drumuri și gospodări inundate, automobile blocate

29 aug. 2013,, 10:44   Societate
2699 0
Foto : noi.md
Ploaia abundentă care a avut loc pe parcursul zilei de ieri a provocat pagube în mai multe regiuni ale țării. Potrivit ultimelor informaţii operative, în satul Zîrneşti, raionul Cahul, în urma ploilor, au fost subinundate cinci gospodării particulare. Dintre acestea, două au fost avariate.

La faţa locului au ieşit 29 salvatori ai Direcţiei Situaţii Excepţionale Cahul cu 4 unităţi de transport şi 2 motopompe. Pe parcursul zilei, vor fi efectuate lucrările de pompare şi evacuare a apei, pînă la remedierea definitivă a situaţiei create.

Tot în urma ploilor abundente, în această noapte, pe traseul R 34, între satele Zîrneşti şi Treteşti, acelaşi raion, a fost inundată o porţiune de drum pe o lungime de circa 400 m. În consecinţă, au rămas blocate în apă două unităţi de transport, în care se aflau trei persoane. Către ora 02.00, a intervenit o echipă de salvatori cu o autospecială. Cei trei, au fost evacuaţi, fiind în afara pericolului. La ora 06:00, apa s-a scurs de pe traseu, iar circulaţia restabilită. Situaţia va fi monitorizată pe parcurs de către angajaţii Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?