X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Seara plină de surprize în Liga Campionilor

21 aug. 2013,, 12:46   Sport
2845 0
Foto: firstain.com
Şahtior Karaganda poate furniza cea mai mare surpriza a actualei ediţii a Ligii Campionilor. Campioana Kazahstanului a învins surprinzător echipă Celtic Glasgow cu scorul de 2-0 şi face un pas important în soarta calificării în grupele celei mai importante competiţii inter-cluburi din lume. Finonchenko (minutul 12) şi Khizhnichenko (77) sînt autorii celor două goluri. Oaspeții au avut și ei ocazii de a înscrie însă au rata nepermis.

Returul va avea loc săptămîna viitoare la Glasgow.

Tot atunci se va hotără și soarta semifinalistei Ligii Campionilor din 2010, Olimpique Lyon.

Real Sociedad a marcat doua goluri fabuloase în poarta francezilor în meciul din deplasare. Griezmann a deschis scorul dintr-o foarfecă splendidă, iar în minutul 50, a venit clipa lui Seferovici, care a înscris un alt gol excepțional de la circa 35 de metri. Lyon a fost lipsita de puteri și nu a putut înscrie niciun gol pe teren propriu complicîndu-și șansele la calificare.

În cel mai interesant duel al serii PSV Eindhoven a remizat 1-1 cu AC Milan, iar Zenit a trecut fără probleme în deplasre de Pacos de Ferreira cu 4-1.

Echipele care vor pierde în dubla manşă vor merge în grupele Ligii Europa, iar învingătoarele vor accede în grupele Ligii Campionilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?