X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4038

Un cuplu de medici din Chișinău a furat, prin escrocherie, apartamente de la 18 bătrîni

20 aug. 2013,, 16:32   Societate
6721 3
Foto : wallnews.md
Un bărbat și o femeie din Chișinău au ajuns pe mîna poliției, fiind suspectați de înșelătorie și escrocherie. Potrivit oamenilor legii, cei doi au deposedat mai mulți bătrîni de apartamentele lor.

Mai mult decît atît, potrivit Inspectoratului General al Poliției și Procuraturii Generale, patru persoane în etate au decedat într-un mod dubios, iar alte două au dispărut. Cei doi soți activau din anul 2000 împreună cu finii lor.

Pentru a fi mai aproape de persoanele nevoiașe, suspectul s-a angajat felcer la Spitalul de Urgenţă. După ce identifica potenţialele victime, bărbatul le dobîndea încrederea și semna cu aceştia contracte de întreţinere pe viaţă. Mai apoi, complicii le vindeau apartamentele și își însușeau banii.

Oamenii legii au efectuat perchiziții la domiciliul celor doi și au găsit cărţi de imobil, contracte de vînzare-cumpărare, contracte de întreţinere pe viaţă, contracte de donaţie a apartamentelor, procuri pe numele diferitelor persoane şi o sumă de peste 390 de mii de lei.

Pe marginea acestui caz a fost deschis un dosar penal pentru escrocherie. Dacă le va fi dovedită vinovăția, cei doi soți riscă privațiune de libertate pînă la 15 ani.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?