X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Andreea Marin a slăbit 5 kg cu sucuri și mîncare crudă

20 aug. 2013,, 12:06   Showbiz
6712 0
Foto : agentiadepresamondena.com
După divorțul de Ștefan Bănică jr. și mai multe probleme în viața personală, vedeta din România, Andreea Marin, a decis să își schimbe modul de alimentație. Ea a urmat un program de detoxifiere a organismului la complexul Gardens of Babylon din Bodrum, Turcia, scrie presa din România. În urma acestuia, Andreea a slăbit mai bine de 5 kg. Vedeta a băut doar supe și sucuri speciale, cu un aport nutrițional foarte mare. Andreea Marin a mîncat la fiecare o oră și jumătate, după rețetele lui Cisem Cakir, o specialistă în dietă crudivoră, de la acest centru.

”La Bodrum am învățat o mulțime de lucruri bune, de la rețete care să înlocuiască mîncărurile nocive, cu prea mult zahăr sau cu chimicale, pînă la felul în care îmi pot planta singură, în pămînt organic, anumite legume sau verdețuri din care apoi gătesc sau fac sucuri cu un conținut bogat în minerale, enzime, vitamine”, a declarat Andreea pentru www.agentiadepresamondena.com. Andreea însă are o remarcă în privința mîncării crude. ”Dacă nu știi să gătești gustos doar pe bază de legume, verdețuri și fructe, e aproape imposibil să reziști”.

Andreea bea acum apă alcalină, pe care o obţine singură acasă, mănîncă sarmale crude şi alte preparate sănătoase, dar face şi yoga pentru a avea nu doar un corp sănătos, dar şi o stare de spirit foarte bună.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?