X 
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4022

Au pus punct grevei! Cele patru rute de microbuz sînt în plină activitate

19 aug. 2013,, 10:45   Societate
2425 0
Foto : protv.md
Primăria Chişinău a ajuns la un numitor comun cu administratorii de microbuze care au intrat în grevă săptămîna trecută. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, de către șeful Direcţiei generale transport public și căi de comunicație, Igor Gamrețki, transmite NOI.md.

"Am avut discuții aprinse în aceste două zile de blocaj. În realitate, problema s-a epuizat. Noi înțelegem că este o concurență între aceste rute, dar accentul trebuie pus pe deservirea cetățeanului. Administratorii trebuie să înţeleagă că noi nu ne fugărim după acei trei lei, dar vrem să asigurăm confortul locuitorilor. Dumnealor nu trebuie să lucreze la maxim doar în orele de vîrf. Pentru că după 18:00 mai mult din jumătate de microbuze nu lucrează. De aceea și punem rute suplimentare", a precizat Igor Gamreţki.

Amintim că săptămîna trecută, pe durata a două zile, şoferii de pe rutele nr. 109, 113, 169 şi 191 au făcut grevă. Aceștia și-au manifestat astfel nemulțumirea față de modificarea itinerarului unor rute în reţeaua transportului public din capitală, printre care și ruta 178.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?