X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Timofti lăudat de Snegur

16 aug. 2013,, 13:19   Politică
6532 15
Foto: tribuna.md
Primul președinte al R. Moldova, Mircea Snegur, este convins că în toamnă, la Summitul de la Vilnius, Moldova va parafa Acordul de asociere cu UE, transmite NOI.md.

„Ajungem, fără îndoială, la Vilnius. Doamna ministru spune că totul decurge bine”, a declarat pentru Ziarul Național Mircea Snegur cu referire la, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Natalia Gherman, care este și fiica sa.

În opinia primului președinte, stabilitatea politică este extrem de importantă în acest moment, iar actualul șef al statului, Nicolae Timofti, are un comportament adecvat.

„Sînt satisfăcut de aspirațiile europene ale actualei guvernări, care are și reușite, trebuie să recunoaștem. Eu zic că și actualul președinte Nicolae Timofti are meritul său. Este calm, cu judecata liniștită. În condițiile actuale, este un comportament adecvat”, zice președintele.

De altfel, Nicolae Timofti este cel care îi răspunde oricînd la telefonul guvernamental pe care îl are instalat acasă, „spre deosebire de alții”, și se întîlnesc des să discute, întrucît locuiesc în aceeași curte.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?