X 
Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4024

Formuzal reiterează ideea creării unui bloc de stînga la viitoarele alegeri parlamentare

16 aug. 2013,, 11:36   Politică
3276 2
Foto: puls.md
Posibilitatea creării unui bloc comun al forţelor de stînga la viitoarele alegeri parlamentare este pusă la îndoială de către başcanul Autonomiei Găgăuze, Mihail Formuzal, liderul Partidului Regiunilor, transmite NOI.md.

Başcanul susține că acest bloc ar fi posibil doar împreună cu comuniştii, deși nu crede că aceștia vor cădea de acord. „Nu prea cred că Voronin ar accepta să urce în aceeaşi barcă cu foştii săi camarazi şi cu cei care l-au supus criticilor pentru greşeli. Totodată, pragul electoral de 6 la sută va fi greu de depășit independent. Aş putea presupune că toamna vor fi lansate procese de unificare nu doar pe partea stîngă a eşichierului politic. Majorînd pragul electoral, partidele de guvernare le-au motivat pe cele extraparlamentare să-şi consolideze forţele”, a declarat Mihai Formuzal într-un interviu acordat pentru Tribuna.md.

Anterior, başcanul Autonomiei Găgăuze a declarat că la următoarele alegeri parlamentare Partidul Regiunilor va participa independent. „Procesul de concentrare a eforturilor stataliştilor va fi şi mai pronunţat odată cu apropierea noii campanii electorale parlamentare”, a declarat Mihail Formuzal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?