X 
Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 511

Încă doi șefi de la Bălți anunță boicot la indicațiile primite prin skype

31 dec. 2017,, 11:30   Societate
4592 0

Directorul Direcției Construcții Capitale din Bălți și Directorul Întreprinderii municipale Termogaz nu vor mai participa la conferințele online prin care, de regulă, primesc indicații de la primarul de Bălți, Renato Usatîi.

Anunțul se regăsește într-o declarație publicp semnată de cei doi șefi, Larisa Bragan și respectiv Stepan Munteanu.

Semnatarii manifestului spun că criza gunoiului nu este singurul domeniu în care lucrurile merg prost la Bălți. Acest lucru se întîmplă din cauza unui management defectuos pe care Usatîi îl exercită prin skype. De asemenea, cei doi funcționari municipali îl acuză pe edil că este obsedat de luptele sale politice de la Chișinău, iar locuitorii orașului Bălți sînt victime ale acestor jocuri murdare.

Vom aminti că ieri, o declarație asemănătoare a fost semnată și de Directorul ÎM Direcţia Reparaţie şi Construcţie Drumuri din Bălţi, Serghei Pcela. El a demisionat din funcție acuzîndu-l pe actualul primar al orașului, Renato Usatîi, de faptul că este preocupat de alte lucruri decît cele importante, cum ar fi gunoiul din oraș.

Pcela spunea în declarația sa că nu mai poate suporta starea de lucruri din Bălți și că el este cel care a cerut Guvernului să intervină în rezolvarea problemei gunoiului din capitala de nord.


Urmare a demersului său, Pavel Filip a convocat la Guvern o ședință specială pe tema crizei deșeurilor menajere de la Bălți. Situația de criză a apărut ca urmare a perturbării procesului de transportare a deșeurilor, ceea ce a dus la acumularea unor cantități foarte mari de reziduuri în ultimele zile. Prin urmare, peste 2000 de tone de deșeuri menajere au fost evacuate din Municipiul Bălți în ultimele trei zile. Lucrările de curățare a orașului au fost încheiate, iar ajutoarele trimise de Guvern urmau să se întoarcă în capitală.

Publicăm mai jos scrisoarea celor doi șefi de întreprinderi municipale din Bălți, despre care scriam la începutul acestui articol:

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?