Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Lupta dintre cărțile electronice și cele tipărite. Tu ce alegi? (VIDEO)

12 aug. 2013,, 09:00   Societate
5462 0
Foto: noi.md
Cărțile în format electronic sînt din ce în ce mai populare în rîndul celor pasionați de lectură. Pasionații de lectură pot citi oriunde – acasă, în transport, în parc sau așteptînd în rînd la magazin sau la spital. Iar cei care vor să cumpere cărți electronice au o librărie online, unde pot alege atît cărți tipărite, cît și electronice. Fondatorul ei, Ion Bargan, a lansat librăria în ianuarie 2012, iar de atunci a vîndut mii de volume.

Pe lîngă miile de cărți tipărite sau electronice, librăria vinde și dispozitivele de pe care volumele electronice pot fi citite. Cititorii pot alege între e-readere și tablete. Fiecare își are avantajele și dezavantajele sale, depinde de ceea ce își doresc cititorii. Săptămînal sînt vîndute cîte 5-6 cărți electronice.

Într-o lume în care tehnologiile informaționale încep să își fac loc tot mai mult în viața omului, cititorii se adaptează schimbărilor și încearcă și lectura în format electronic. Așa sau altfel, orice carte citită este o hrană pentru suflet şi minte, indiferent de formatul ei. Iar, în esență, important este ca o carte își îndeplinească misiunea: să fie citită, fie ea în format tipărit sau electronic.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?