Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Sindicaliștii vor beneficia din toamnă de noi servicii de diagnoză și consultanță medicală

10 aug. 2013,, 11:00   Societate
2608 0
Foto: laurusmedical.ro
Centrul Medical Consultativ Diagnostic al Sindicatelor (CMCDS), împreună cu Compania Națională de Asigurări în Medicină (CNAM), planifică semnarea unui contrat în domeniul medicinii, fapt ce îi va permite Centrului să acorde în cadrul instituției servicii medicale de înaltă performanță.

Despre aceasta anunță medicul-şef al CMCDS, Valeriu Ursu, care susține că Centrul Medical Consultativ Diagnostic al Sindicatelor, lansat în octombrie 2012, a fost vizitat pînă în prezent de circa 1 400 de membri de sindicat din țară care au beneficiat de investigaţii medicale complexe la preţuri reduse.

Potrivit lui, membrii de sindicat beneficiază de serviciile Centrului la preţuri de cost, care constituie 25% din preţurile stabilite de către Guvern.

“Sîntem în faza de presemnare a unui contract cu Compania Națională de Asigurări în Medicină, fapt ce ne va permite să acordăm în timpul apropiat servicii medicale de înaltă performanță. Totodată, ne propunem să acordăm servicii nu doar membrilor sindicatelor, ci și copiilor acestora”, a subliniat medicul-şef al CMCDS.

Centrul Medical Consultativ Diagnostic al Sindicatelor este dotat cu echipament de ultimă generaţie de producţie germană. Astfel, un aparat de ultrasonografie recent procurat permite efectuarea unui spectru larg de analize ecografice, printre care: ultrasonografia complexă a organelor abdominale, a inimii şi vaselor magistrale, a articulaţiilor şi sistemului muscular, a uterului, ovarelor, glandei mamare, prostatei, glandei tiroide, precum şi examenul de diagnosticare şi evoluţie a sarcinii. Totodată, aparatul poate efectua investigaţii la nou-născuţi şi alte analize ecografice.

CMCDS a fost lansat de către Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova (CNSM) şi activează în incinta Institutului Muncii din Chişinău.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?