Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Hackerii extorchează bani de la vedetele din Rusia

9 aug. 2013,, 12:14   Showbiz
3222 1
Foto: novostimira.com.ua
Mai mulți producători și artiști ruși - proprietari de iPhone - au fost atacați de hackeri. Igor Krutoi, Iosif Prigojin, Filip Kirkorov, Arkadii Ukupnik și alte staruri din showbizzul rusesc au primit în ultima săptămînă multiple mesaje SMS cu conținut licențios, care și le-ar fi trimis reciproc. De asemenea, abonații sînt amenințați că va fi divulgat conținutul telefoanelor lor mobile.

"Am fost sunat cîte 70 de ori pe zi, timp de două zile, am primit mesaje obscene, cerințe de a accesa un site web, amenințări și șantaj", - a povestit Igor Krutoi.

Potrivit lui Iosif Prigojin, huliganii au gîndit fiecare detaliu. "Iosif, adunăm bani pentru scopuri nobile, nu am găsit o cale mai bună. Să nu ne certăm, dațin-ne niște bani și vă vom lăsa în pace! Dacă nu doriți ca în rețea să apară informația de pe telefonul dvs, trimiteți un mesaj la adresa de e-mail indicată" – se spune într-un SMS primit de Prigojin.

Vedetele care au avut de pătimit de pe urma huliganilor intenționează să se adreseze la poliție pentru a cere o investigare a faptului de spargere a telefoanelor, precum și amenințări, și șantaj.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?