Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Accident la Cimișlia! Un taxi s-a ciocnit cu un microbuz de rută (VIDEO, FOTO)

9 aug. 2013,, 09:24   Societate
6771 0
Foto: dumitrumunteanu.com
Un accident grav s-a produs în această dimineață în apropiere de orașul Cimișlia. Potrivit martorilor, un taxi s-a ciocnit grav cu un microbuz de rută. În rezultat, șoferul taximetrului a decedat în drum spre spital, iar alte 11 persoane au fost transportate pentru ajutor medical la spitalul raional, transmite NOI.md.

”Un taximetrist beat a intrat într-un microbuz de rută cu oameni pe traseul între Cimişlia și Ecaterinovca. La moment nu sînt decedați. Mai multe persoane au fost internate la spital. Situația e grea pentru taximetrist, care încă nu e descarcerat. Am discutat cu el în timp ce se afla blocat în mașină. Apoi au venit de la descarcerare și am plecat. El nu vorbea explicit. Striga că nu vrea să moară”, a scris pe o rețea de socializare martorul ocular Dumitru Munteanu.

După ce medicii au anunțat despre moartea taximetristului, acesta a scris pe aceeași rețea că șoferul taximetrului ar fi fost în stare de ebrietate la volan. ”Nu vreau să vorbesc urît de un om decedat, dar presupun că era în stare de ebrietate. Medicii să spună concluzia finală”, a precizat Munteanu.

Oamenii legii se află la fața locului pentru a afla circumstanțele producerii accidentului. Potrivit martorilor, vinovat s-ar face șoferul taximetrului care a ieșit la depășire, ciocnindu-se de microbuzul de rută. Se presupune că ambele unități de transport se deplasau cu viteză excesivă.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?