Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

Valeriu Munteanu: Guvernul a numit o femeie viceministru al Apărării, fiind lovit de insolație

7 aug. 2013,, 17:57   Politică
6646 12
Foto: point.md
Deputatul din partea Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, critică decizia Guvernului de a numi în funcția de viceministru al Apărării o femeie, și anume pe Ana Vasilache, iar pe Sergiu Diaconu în funcția de viceministru de interne. Pe o rețea de socializare, Munteanu a declarat că decizia este una „caraghioasă”, transmite NOI.md.

„Guvernul a făcut insolație. Caraghioasă decizie de a numi în funcțiile de viceministru al Apărării o femeie, care nu are nici în clin, nici în mînecă cu armata, iar la Interne un tînăr care a trecut pe la Facultatea de Drept. Putea fi luată doar în luna august, cînd soarele toropește nemiluitor, punînd la mare încercare judecata corectă a decidenților noștri de astăzi. Aceasta decizie, iresponsabilă și fără precedent va lăsa sechele adînci pe trupul fraged al filosofiei miilor de ofițeri din aceste două instituții redutabile”, a scris Munteanu.

Liberalul îndeamnă guvernanții ”să meargă la instituțiile care pregătesc polițiști și militari profesioniști pentru a le argumenta (in)justețea deciziei și să le spună acestor tineri ca sînt încorsetați de obligațiile acordurilor de guvernare și nu contează omul, contează doar de cine este înaintat și susținut”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?