Transnistria stiri: 1426
Eurovision stiri: 510

Timp de o lună, în R.Moldova a fost realizată cu succes portabilitatea a peste 5,3 mii de numere de telefonie mobilă

31 iul. 2013,, 12:00   Economie
2570 0
Foto: finantistii.ro
De la lansarea serviciilor de portabilitate a numerelor în rețelele de telefonie mobilă, de pe 1 iulie și pînă pe 30 iulie curent, în Moldova au fost înregistrate peste 7000 de cereri pentru portabilitatea numerelor de telefonie mobilă.

Pînă în prezent, a fost realizată cu succes portabilitatea a mai bine de 5,3 mii de numere. Acest lucru a fost comunicat de către Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației, subliniindu-se că numerele de telefon transferate au fost activate și deja funcţionează în rețelele de telefonie mobilă a furnizorilor aleşi de către utilizatorii respectivi.

Conform Legii comunicaţiilor electronice, implementarea portabilităţii numerelor de telefoane în Republica Moldova este asigurată de ANRCETI în comun cu furnizorii de reţele şi servicii publice de telefonie mobilă şi fixă. Portabilitatea numerelor este aplicată în peste 70 de ţări ale lumii, inclusiv în toate statele membre ale Uniunii Europene, acest serviciu fiind considerat drept un instrument eficient de asigurare a libertăţii de alegere a utilizatorilor finali şi de stimulare a concurenţei pe piaţa serviciilor de telefonie.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?