Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4009

S-a întîmplat la Aeroportul din Chișinău: angajații unei companii furau din lucrurile personale ale pasagerilor

29 iul. 2013,, 12:27   Societate
3483 2
Foto: antena3.ro
O grupare care se ocupa cu sustragerea bunurilor din bagajele pasagerilor pe Aeroportul Internațional din Chișinău a fost anihilată la sfîrșitul săptămînii trecute de către ofițerii de urmărire penală și investigații speciale ai Poliției de Frontieră.

Persoanele reținute s-au dovedit a fi angajații unei companii care prestează servicii de încărcare și descărcare a bagajelor pe aeroport. În urma măsurilor speciale de investigație și acțiunilor de urmărire penală, polițiștii de frontieră au constatat că aceștia acționau doar la cursele de tranzit prin Chișinău, iar din bagajele pasagerilor sustrăgeau obiecte mărunte, dar costisitoare precum calculatoare portabile și mobile, telefoane mobile, tehnică foto și video, gadgeturi, ceasuri etc.

La fel, în cadrul perchezițiilor la domiciliile persoanelor reținute, dar și a mijloacelor de transport ale acestora, au fost ridicate adițional lucrurilor furate și un pistol traumatic Makarov, pentru care niciunul dintre bărbații reținuți nu deținea permis de portarmă. Totodată, polițiștii de frontieră au stabilit identitatea mai multor persoane cărora le-au fost vîndute bunurile furate, ulterior acestea fiind ridicate ca mijloace de probă.

Ofițerii cercetează cazul pentru a administra probe suficiente, astfel încît să fie demonstrată culpabilitatea persoanelor reținute.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?