Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4008

Încă o companie aeriana low-cost vine în Moldova

29 iul. 2013,, 10:38   Societate
4607 2
Foto: incont.ro
Perspective reale pentru zboruri low-cost în Republica Moldova. Compania low-cost a Emiratului Dubai, „flydubai”, planifică să opereze din această toamnă şi în Republica Moldova. Potrivit Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, discuții în acest sens au fost purtate de reprezentanții ministerului cu managerul comercial al companiei „flydubai” pentru Europa, Andrea Catto, relatează NOI.md.

A fost elaborat şi un acord privind serviciile aeriene, pentru a fi semnat în timpul apropiat între Guvernul Republicii Moldova şi Guvernul Emiratelor Arabe Unite. Documentul va oferi baza juridică pentru operarea zborurilor regulate spre Chişinău de către compania desemnată de către Emiratele Arabe.

Potrivit Andreei Catto, compania planifică să introducă curse regulate pe destinaţia Dubai-Chişinău pentru toată durata anului. De asemenea, „flydubai” are posibilitatea să ofere conexiuni comode cu cca 60 de destinaţii din gestiunea sa.

În luna iunie, o altă companie low-cost a venit în Moldova, care propune zboruri aeriene din Chișinău spre Italia la prețuri de la 20 de euro.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?