X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

10 actriţe sub 30 de ani care merită atenţia noastră (FOTO)

27 iul. 2013,, 12:05   Externe
27706 0

Foto: mpinteractiv.ro
N-au împlinit încă 30 de ani, dar au cucerit deja cetatea filmului. Sînt fresh, amuzante şi nu se tem să încerce nici un fel de rol. Ele sînt actriţele din noul val pe care trebuie să stăm cu ochii. Chiar dacă nu au prea mulţi ani în buletin, numărul rolurilor pe care le-au făcut e impresionant. Asta ca să nu mai vorbim de nominalizările la Oscar, Golden Globe sau Bafta. Ba chiar şi nişte statuete cîştigate! Tinerele actriţe ale noului val şi-au început activitatea în cinematografie devereme (la 10, 7 sau chiar 3 ani!) şi promit multe surprize frumoase.


1.
LÉA SEYDOUX a uimit în 2013, la Cannes, cu rolul din „La vie d’Adèle“ (premiat cu Palme d’Or). Actriţa franţuzoaică are 28 de ani şi o lungă listă de roluri în spate. În 2009 ea a fost nominalizată la premiile César ca fiind cea mai promiţătoare tînără actriţă. Anul acesta, în afară de „La vie d’Adèle“ o vom vedea şi în „Grand Central“.


4. Ştiţi deja că ne place mult de tot de EMMA STONE. Şi că am iubit-o în „Crazy, Stupid, Love“ şi în „The Help“. La 25 de ani a obţinut o nominalizare la Golden Globe şi la premiile BAFTA, dar şi două (două!) roluri alături de Ryan Gosling. Anul acesta s-a amuzat dînd viaţă unui personaj din desenul animat „Croods“ şi repetînd pentru rolul din „The Amazing Spider-Man 2“.



6. CHLOË GRACE MORETZ: la doar 16 ani, deja a fost remarcată de regizori, actori şi designeri. La doar 7 ani a primit primul ei rol (mic, ce-i drept, dar totuşi...) într-un serial TV, „The Guardian“. Am remarcat-o în „500 Days of Summer“, iar anul acesta o vedem în „Kick-Ass 2“ (alături de Jim Carrey) şi în reeditarea horror-ului „Carrie“ (alături de Julianne Moore).


7.
EMMA WATSON: la 23 de ani este una dintre cele mai bogate actriţe. Şi asta datorită rolului din „Harry Potter“, serie în care a debutat la doar 11 ani! Încă un record: la 15 ani a fost cea mai tînără persoană care a apărut pe coperta Teen Vogue. Abia aşteptăm să o vedem luna viitoare în producţia Sofiei Coppola, „The Bling Ring“. Şi alături de Russell Crowe, Julienne Moore şi Jennifer Connelly în „Noah“, semnat Darren Aronofsky.


9. Are doar 26 de ani, dar ELLEN PAGE a reuşit să obţină o nomilaizare la Oscar cu rolul adolescentei însărcinate din „Juno“. Ellen a apărut pentru prima dată într-un serial TV la vîrsta de 10 ani, iar pînă acum şi-a trecut în CV apariţii alături de cei mai importanţi actori de la Hollywood. O vom vedea anul acesta în „Touchy Feely“ şi „The East“ (alături de o altă colegă de generaţie, Brit Marling, şi de acel superhot Alexander Skarsgård).


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?