X 
Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Istoricul Șevcenco nu-l mai consideră pe Valeriu Ostalep agent al FSB-ului?

17 noi. 2017,, 17:11   Politică
4976 8

Procesul de judecată dintre fostul viceministru al Afacerilor Externe, diplomatul, politologul Valeriu Ostalep și scandalosul istoric Ruslan Șevcenco este un ghid foarte ilustrativ, în ce privește schimbarea radicală a convingerilor unei persoane, atunci cînd în "joc">Joc sînt 10 mii de lei.

Vă reamintim că în cadrul emisiunii "Personalinîi akțent" de la canalul de televiziune Accent TV, Valeriu Ostalep a povestit că Ruslan Șevcenco l-a acuzat în repetate rînduri că este plătit de Serviciile Speciale rusești și că desfășoară o activitate de spionaj pentru comanditari străini.

Ostalep, la rîndul său, i-a propus lui Șevcenco să discute această problemă în instanța de judecată, promițînd, că dacă Șevcenco prezintă dovezi incontestabile ale acestor acuzații, diplomatul "se va pocăi necondiționat". Dacă însă nu vor fi prezentate, Șevcenco va trebui să plătească pentru calomniere 10 mii de lei. Valeriu Ostalep nu intenționa să primească acești bani. Altceva dorea, ca aceștia să fie transferați în contul Spitalului de Psihiatrie din Chișinău, pentru cheltuielile de menținere a stării de sănătate a istoricului...

Însă planurile au eșuat.

"Astfel, cinstitul și nobilul Șevcenco a compărut în instanța de judecată. Și în loc să prezinte dovezi, ce fel de "agent plătit al Rusiei sînt", unde, dacă nu în instanță, este locul ideal de a demasca, a cerut instanței să nu examineze cazul! Vreau să subliniez că, în opinia mea, nu ar trebui să le fie permis oamenilor să insulte fără să fie pedepsiți pentru asta. Toți acești grigorciuci-șevescenco și omologii lor români își permit un astfel de comportament nu numai pentru că sînt tare deștepți, dar pentru că cred că "nu sînt în țara noastră metode pentru Costea Soprîkin". Prin urmare, vă îndemn să reacționați la delirul unor astfel de activiști și să-i forțați, în mod legitim, să răspundă pentru cuvintele și acțiunile sale", a comentat Valeriu Ostalep.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?