Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1387
Preşedintele stiri: 4015

Din aeronava companiei Air France a căzut un pasager

26 iul. 2013,, 03:36   Externe
22676 2
Foto: life.ru
Avionul de pasageri a fost nevoit să facă o escală la aeroportul din Niamey din cauza unui bărbat care a căzut în timpul zborului dintr-un compartiment din interiorul șasiului avionului.

Incidentul a avut loc joi, 25 iulie, la cinci dimineața, în suburbia Niamey - capitala statului Niger, în partea de vest a Africii.

Corpul neînsuflețit al unui bărbat neidentificat a fost găsit de un localnic într-un cîmp în apropiere de aeroportul internațional.

Potrivit informațiilor obținute în cursul anchetei preliminare, omul a căzut din compartimentul trenului de aterizare atunci cînd avionul care se îndrepta din Burkina Faso spre Paris a făcut o escală intermediară în capitala statului Niger. În timpul aterizării persoana, care se afla în acel moment în compartimentul șasiului, nu s-a putut menține în interior. O rafală puternică de vînt l-a doborît de pe picioare și el a căzut de la o înălțime mare.

Reprezentantul Air France Christopher Pommier a confirmat incidentul tragic și a spus că probele de țesut prelevate de pe corpul aeronavei, coinid cu mostrele de sînge ale bărbatului prăbușit.

Poliția, de asemenea, nu a exclus posibilitatea că victima ar putea muri de hipotermie în aer, în timp ce se afla în compartimentul trenului de aterizare.

După incident, avionul companiei aeriene a fost condus în parcare. Potrivit reprezentantului Air France, toți pasagerii vor fi trimiși la Paris cu o altă navă în dimineața următoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?