Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 505

Consilierii CMC merg în vacanță cu numeroase restanțe

25 iul. 2013,, 17:44   Societate
2513 0
Foto : publika.md
Consiliul municipal Chișinău a încheiat astăzi ultima ședință din această vară fără a examina toate proiectele de decizie aprobate pe ordinea de zi. Puțin după ora 17.00, președintele ședinței de astăzi, Igor Lupulciuc, a anunțat că ședința se amînă pentru data de 5 septembrie, transmite NOI.md.

Președintele ședinței CMC a motivat că pe agendă au fost incluse suplementar în jur de o sută de chestiuni, multe dintre care sînt incomplete. ”Multe proiecte nu au avize. Unele au numai schițe. Nu au toate coordonările executivului și este ireal să fie pregătite de către secretariat pentru aprobare. De aceea s-a convenit ca să facem o pauză pînă pe data de 5 septembrie, ora 10.00”, a precizat Igor Lupulciuc.

Inițial, pe agenda de lucru a CMC au fost anunțate doar 16 chestiuni, ca astăzi ședința să înceapă cu o oră mai tîrziu pe motiv că s-a discutat o eventuală suplimentare a ordinei de zi. Astfel, pe agendă au fost incluse adăugător zeci de chestiuni, dintre care consilierii au reușit să examineze doar aproximativ 13.

Consilierii CMC pleacă în vacanță pentru o lună de zile.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

La ce etnie vă atribuiți?