Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4027

Cum a decurs prima audiență a Silviei Radu cu cetățenii

15 noi. 2017,, 14:55   Capitala
2472 0

Primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a organizat miercuri prima audiență cu cetățenii.

Problemele abordate vizează construcțiile neautorizate din zonele rezidențiale, carențe în implementarea unor proiecte municipale anterioare, subiecte cu referință la căile de acces, cît și chestiuni ale reprezentanților din sectorul asociativ.

Edilul-șef și-a exprimat speranța că aceste întîlniri vor permite o abordare mai eficientă vizavi de soluționarea problemelor enunțate de cetățenii orașului.

”Primăria este instituția care trebuie să țină cont de opiniile locuitorilor Chișinăului, de aceea am considerat oportun să mă întîlnesc odată la două săptămîni cu cetățenii”, a precizat șefa administrației municipale.

Precizăm că primarul general interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, va primi în audienţă cetăţenii, de 2 ori pe lună, în a II-a şi a IV-a zi de miercuri a fiecărei luni, între orele 8.00 – 12.00.

Pentru înscrierea în audienţă la primarul general interimar sau viceprimari, cetăţenii urmează să se adreseze Direcţiei corespondenţă, petiţii şi audienţă (bir.13) a Primăriei municipiului Chişinău, tel: (022) 20-15-15.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?