X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4018

Un cuplu va sta după gratii, pentru că a furat peste un milion de lei

24 iul. 2013,, 12:07   Societate
2268 0
Foto : bacauexpres.ro
Un chişinăuian şi concubina acestuia au fost condamnaţi la 10 şi, respectiv, 8 ani de detenţie, pentru că au furat peste un milion de lei. Inculpaţii au pătruns într-un apartament de pe bulevardul Moscovei, de unde au sustras bani, bunuri şi bijuterii din aur, estimate la peste un milion şi jumătate de lei.

Potrivit oamenilor legii, aceştia au pătruns în apartament în timp ce proprietarul casei era plecat pentru cîteva zile în cursă lungă. Victima a lăsat cheia de la locuinţă prietenei sale, care era cunoscută cu inculpata. Din neatenţie şi fără a bănui ceva, aceasta a lăsat geanta cu cheia de la apartament fără supraveghere, moment în care inculpata s-a făcut nevăzută. În decurs de cîteva ore, învinuiţii au „curăţat” apartamentul şi au adus cheia la loc, iar pentru a-i induce în eroare pe oamenii legii, au lăsat în casa prietenei victimei şi unele lucruri furate.

Din datele procurorilor, inculpaţii au 32 şi, respectiv, 30 de ani şi anterior au mai fost condamnaţi pentru infracţiuni similare. Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.

Potrivit Procuraturii Generale, în primele 6 luni ale anului curent, pe teritoriul republicii au fost săvîrşite 18 098 de crime, dintre care mai mult de jumătate fac parte din categoria infracţiunilor comise contra patrimoniului şi, în special, furturile – 7563 de cazuri.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?