Transnistria stiri: 1384
Eurovision stiri: 510

Designerul Natalia Vasiliev: Am reușit prin multă muncă și perseverență (FOTO)

24 iul. 2013,, 11:50   Showbiz
5536 0
Foto : facebook
Natalia Vasiliev, designerul care și-a făcut un nume în moda din România și în întreaga Europă, originară din Republica Moldova, a revenit acasă. Stilista s-a întors la Chișinău pentru a participa la un eveniment organizat de Clubul Nostru, în cadrul căruia s-a întîlnit cu cîteva sute de femei. A fost primul eveniment public la care a participat stilista.

Natalia are un showroom la București și mai multe magazine în alte orașe mari din România. Ea este cunoscută mai ales pentru rochiile excepționale de mireasă, pe care le creează. ”Eu cred în steaua mea, cred în muncă multă și în perseverență. Oricine poate reuși, dacă se impune să muncească mult. Am terminat Facultatea de Arte la Chișinău, iar singura opțiune pe care o aveam atunci era să plec în România. Da, a fost greu la început, dar am muncit foarte mult: singură îmi făceam tiparele, singură coseam și apoi vindeam creațiile”, a mărturisit Natalia.

Stilista spune că ajutorul de nădejde este soțul ei. ”Eu sînt o fire mai artistică, nu îmi place să mă ocup de hîrtii, de acte, nu îmi place să vînd. El este cel care se ocupă de toate”.

Criticul de modă Alin Gălățescu a însoțit-o pe Natalia Vasiliev la Chișinău și a avut doar cuvinte de laudă la adresa ei. ”Este o prietenă bună și un designer desăvîrșit”, a menționat acesta.

Cele cîteva sute de femei care s-au reunit în cadrul clubului au avut o discuție deschisă cu Natalia și Alin: au vorbit despre modă, frumusețe și succes.

Fondatoarea organizației Clubul Nostru, Doina Cernavca, a spus că a invitat doi oameni speciali pentru a marca cei doi ani de existență a clubului. ”În acest timp, s-au organizat 14 ediții, la care au participat peste 4000 mii de femei și mai mult de 40 de invitați. Se merită să continuăm acest proiect”, a declarat aceasta.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?