X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Triunghiul Bermudelor are un "concurent" (FOTO)

8 noi. 2017,, 03:30   Ştiinţă şi IT
8629 0

Cercetătorii independenți au demonstrat că pe Pămînt există destul de multe zone misterioase, în care, ca și în faimosul Triunghi al Bermudelor, dispar oameni și vehicule.

Unul dintre asemenea locuri poate fi numit și Triunghiul Alaska, din apropierea orașului Anchorage. Această zonă se află în cel de-al 49-lea stat al SUA și este cunoscută nu doar pentru climatul dur, ci și pentru dispariția misterioasă a oamenilor, atît a turiștilor, cît și a localnicilor.

Primul caz de acest fel, înregistrat, este considerat acela al dispariției unui avion cu destinația Alaska-Texas cu 44 de pasageri la bord, în anul 1950. Avionul a dispărut pur și simplu, nu au fost găsite pînă acum niciun fel de urme. Puțin mai tîrziu, un avion privat cu patru pasageri a dispărut în neunde.

Toate acestea ar putea fi considerate coincidențe, în plus clima aspră și faptul că această regiune este slab populată, de aceea este foarte problematic de găsit aici tehnica avariată, în urma prăbușirii. Dar iată ce uimește și chiar îngrozește: de atunci în Triunghiul Alaska au dispărut fără urme mai mult de 16.000 de oameni. Pînă în prezent, nici un om nu a fost găsit.


Reprezentanții tribului local al indienilor Tlingit susțin că spiritele rele se acumulează în acest loc, acestea răpesc oamenii și tehnica, care le perturbă liniștea. Teoreticienii conspirației au propria teorie referitor la această temă. Ei consideră că o piramidă antică de dimensiuni enorme este «ascunsă» în Alaska, pe care ei o numesc neagră, susținînd că aceasta este capabilă să folosească puterea întregului Pămînt.

Militarul în retragere Bruce L. Pierson susține că autoritățile americane încearcă demult să dezlege misterul "piramidei negre" și că el însuși a participat la acest proiect. În legătură cu aceasta el a putut spune cu încredere că structura misterioasă nu aparține civilizației noastre și că a fost creată cu mii de ani în urmă.

Au existat și alți martori ai acestei zone militare secrete, al cărei scop este să dezvăluie secretul piramidei sumbre și să-l folosească. Este posibil că oamenii și tehnica se pierd aici, deoarece ei voluntar sau involuntar le încurcă militarilor. Dar aceasta este doar o versiune, autoritățile oficiale americane în orice mod posibil neagă vreo implicare în această problemă, cu atît mai mult fiind mai dificil să se presupună că studiul acelei piramide antice a fost început de militarii americani încă la mijlocul secolului trecut și că, în general, sînt atît de puține informații.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?