Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Mașa Malinovskaia s-a pomenit într-un scaun cu rotile

22 iul. 2013,, 04:31   Showbiz
13686 1
Fotо: klipi.info
Recent prezentatoarea TV Mașa Malinovskaia a descoperit că are probleme de sănătate. Care anume – telediva a povestit în microblogul său. Cu ceva timp în urmă, Mașa Malinovskaia a început să simtă dureri la nivelul coloanei vertebrale. Cu toate acestea, nu s-a adresat la specialiști, gîndindu-se că totul va trece de la sine.

Cu toate acestea, durerea a început să se intensifice. La insistențele prietenilor Mașa Malinovskaia a solicitat ajutorul medicilor. Medicii imediat au așezat-o pe prezentatoarea TV într-un scaun cu rotile și au dus-o la investigații. Specialiștii au depistat două hernii vertebrale. Dar, potrivit vedetei, ele nu reprezintă o mare amenințare. În plus, problema a fost detectată la timp, și medicii i-au prescris un tratament adecvat.

"Dragii mei, nu vă faceți griji, au fost depistate două mici hernii în zona lombară. Ele sînt mici. Nu necesită operație. E bine că într-un stadiu incipient. Tratamentul este simplu înotul și exerciții fizice! Vă mulțumesc pentru grijă! Sînt alături de voi!"- a spus Mașa Malinovskaia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?