Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Vitas a fost acuzat de atacarea unui ofițer de poliție

19 iul. 2013,, 03:30   Showbiz
2695 0
Foto: metronews.ru
Interpretului Vitas (Vitali Graciov) i-au fost înaintate învinuiri doar de aplicare a violenței împotriva unui reprezentant al autorităților. Acest lucru a fost anunțat de către avocatul său, Serghei Jorin, adăugînd că dosarul privind amenințarea cu moartea intentat împotriva clientului său mai devreme, a fost clasat. "Da, pot confirma că acest caz este clasat. Organele de urmărire penală, după o confruntare cu presupusa victimă în acest caz, care a durat 8 ore, a ajuns la concluzia de a clasa dosarul", - a spus el. Potrivit acestuia, în a doua instanță victima a confirmat faptul că bicicleta ei a fost aruncată sub roțile mașinii lui Graciov, relatează "Interfax". "Nu știu dacă a fost o provocare împotriva lui Vitas, dar, cu toate acestea, ea a spus că cineva a aruncat bicicleta sub roțile mașinii lui Vitas. După confruntare și presupusa victimă, care a durat 8 ore, cazul a fost închis "- a rezumat Jorin.

Amintim că în luna mai Vitas a lovit cu vehiculul o biciclistă la intrarea principală în centrul de expoziții. Potrivit anchetatorilor, după sosirea poliției la locul accidentului interpretul s-a purtat provocator și chiar a amenințat oamenii legii cu o armă, care s-a dovedit a fi falsă. Pentru că a refuzat să se supună unui examen medical după ce a lovit biciclista, artistul a fost lipsit de permisul de conducere pentru o perioadă de 1,5 ani.

Victima Olga Holodova a apelat la ajutorul medicilor. Ea a depus ulterior o declarație la poliție cu privire la amenințarea cu moartea din partea interpretului. Ca urmare, lui Vitas i-au fost intentate două dosare penale în conformitate cu articolele "folosirea violenței împotriva unui reprezentant al autorităților" și "amenințare cu moartea." Ambele cazuri au fost mai tîrziu comasate și trimise la Comitetul de Anchetă al FR.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?