X 
Eurovision stiri: 516
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1385
Preşedintele stiri: 4006

Băsescu este un tren care deja pleacă – declarație (VIDEO)

18 iul. 2013,, 18:14   Politică
9295 17
Foto: noi.md
Președintele României, Traian Băsescu, se află la sfîrșit de carieră politică. Declarația aparține analistului politic Anatol Plugaru și a fost făcută astăzi pentru NOI.md, în contextul unor presupuneri vehiculate în presă precum că oficialul român s-ar putea lansa în politica moldovenească după încheierea mandatului.

Anatol Plugaru a declarat că nu vede șanse de carieră politică a acestuia în România, nemaivorbind de R. Moldova. ”Băsescu nu va veni în Republica Moldova, chiar dacă va avea cetățenie moldovenească. Cine este de fapt Băsescu? El este un tren care deja pleacă din cariera politică. Noi de ce ar trebui să alergăm din urma acestui tren? Dacă asta era cu 7-8 ani în urmă, cînd abia și-a început mandatul, mai aveam unele speranțe”, a precizat analistul politic.

De asemenea, Plugaru susține că în afară de liderul PL, Mihai Ghimpu, primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, și cîțiva unioniști nimeni nu-l așteaptă pe Traian Băsescu în R. Moldova. ”Ce a făcut Băsescu pentru moldoveni în acești 7-8 ani, în afară de simplificarea procedurii de obținere a cetățeniei? Aceleași povești cu 100 sau 30 de milioane, care așa și n-au mai venit și nici nu vor veni. Toate astea sînt pătăranii. El n-a făcut nimic și nici nu poate să facă”, a opinat Anatol Plugaru.

Amintim că, ieri, 17 iulie, președintele României, Traian Băsescu, s-a aflat într-o vizită oficială la Chișinău, o vizită calificată de analist drept una modestă la sfîrșit de carieră. ”Mare brînză din asta nu poate ieși, fiindcă nu are de unde”, a conchis Plugaru.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?