Eurovision stiri: 524
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4013

Victor Ponta: La cîte declarații a făcut Băsescu, moldovenii erau mai bogați decît Qatarul

18 iul. 2013,, 03:25   Politică
5361 4
Foto: informatia-zilei.ro
Prim-ministrul României nu este sigur, că Bucrurești-ul poate acorda susținerea financiară promisă Moldovei. Potrivit lui Victor Ponta, dacă toate promisiunile făcute Moldovei ar fi materializate, atunci republica ar fi mai bogată decît Qatarul.

Potrivit prim-ministrului român, promisiunile președintelui Traian Băsescu de a continua susținerea financiară promisă în valoare de 100 milioane de euro sînt niște declarații populiste.

”Mă gîndeam ce bine este să fii președinte, că ești generos pe banii altora. Se face gazoductul - mă rog, îl facem din banii noștri, burse se dau mai multe, tot din banii noștri. Păcat că Guvernul anterior nu a reușit să facă nimic, nici să măreasca numărul de vize, nici să facă gazoductul cu Republica Moldova”, a spus premierul român.

Victor Ponta a făcut apel către miniștri să trateze în mod serios posibilitățile reale ale României în relațiile cu Republica Moldova, menționînd că în cadrul întrevederii sale cu șeful Guvernului de la Chișinău, Iurie Leancă, au fost discutate cele mai importante proiecte, pe care ”vreau cu toții să le sprijinim”.

"Tot ce putem face pentru Republica Moldova vreau să facem nu din gură. Cred că, la cîte declarații au avut în ultimii nouă ani, moldovenii erau mai bogați decît Qatarul. Vreau ca noi să facem și lucruri serioase, în afară de declarații și o să vă rog pe toți să acordați atenția maximă acestei relații", a punctat Victor Ponta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?