Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Doar Dumnezeu poate garanta total calitatea străzilor reparate în cadrul Programului BERD – declarație

15 iul. 2013,, 12:10   Societate
3329 3
Foto: timpul.md
Primăria Chișinău nu poate garanta calitatea lucrărilor de reconstrucție a străzilor reabilitate în cadrul Programului BERD. Directorul ÎM ”Apă-Canal Chișinău”, Constantin Becciev, a declarat astăzi, în cadrul ședinței operative a serviciilor municipale, că ”garanția totală o poate da doar Dumnezeu”.

Potrivit primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă, Programul BERD ar trebui să repete exemplul celui care vizează asamblarea de troleibuze. ”Domnule Becciev, eu am nevoie din partea Dvs. de un angajament că în ceea ce privește acest proiect va fi acordată o atenție sporită și nu se vor admite nici un fel de abateri, în așa fel încît să nu fie nici un fel de tasare. Am trecut la o etapă mai responsabilă cu programul BERD și să nu dați vina după aceea pe antreprenori”, a solicitat Dorin Chirtoacă.

La care, Constantin Becciev nu a putut da o garanție totală privind lucrările de tasare la aceste străzi. ”Municipiul Chișinău are un sol specific. Pămîntul este nisipos și există un nivel ridicat al apelor freatice. Este foarte greu să spunem că nu se va întîmpla o situație de tasare. Noi ne angajăm să facem calitativ, dar garanția totală o poate da numai Dumnezeu”, a precizat Constantin Becciev.

Potrivit Direcției generale transport public și căi de comunicație, caietul de sarcini privind reparația străzilor a fost deja elaborat și urmează a fi transmis spre aprobare către BERD. Licitaţia privind stabilirea antreprenorului va avea loc în decembrie, iar contractul de execuţie va fi semnat în februarie anul viitor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?