X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

PCRM a dat start campaniei de dare de seamă

16 oct. 2017,, 10:00   Politică
2422 0

La începutul lunii octombrie comuniștii au început campania de dare de seamă și alegeri, comunică NOI.md.

Evenimentele se vor desfășura inițial în organizațiile primare ale partidului, iar la finalizarea lor vor avea loc conferințe de partid raionale și municipale. În cadrul întrunirilor urmează a fi aleși secretarii organizațiilor de partid și ai birourilor acestora. După aceasta, în cadrul conferințelor și adunărilor generale ale comuniștilor, vor fi alese componențele comitetelor raionale și municipale de partid, precum și comisiile de revizie.
La forumurile de partid, pe lîngă facerea bilanțului, vor fi trasate sarcinile pentru următoarea perioadă, generalizate propunerile membrilor de partid.

Pe parcursul primei săptămîni a lunii octombrie, au avut deja loc 166 de întruniri de dare de seamă în municipiul Bălți și în 17 comitete raionale de partid. În cadrul reuniunilor au fost deja aleși 11 noi secretari ai organizațiilor primare, au fost primiți în rîndurile partidului 16 persoane, dintre care 12 în organizația raională de partid Căușeni. Celelalte comitete raionale de partid și organizații de partid, de asemenea, trebuie să acorde o atenție sporită creșterii rîndurilor partidului, se arată într-o declarație a PCRM.

În timpul apropiat vor avea loc adunări de dare de seamă și alegeri în organizațiile primare ale partidului din raioanele Anenii Noi, Basarabeasca, Dondușeni, Cahul, Strășeni, Ungheni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?