Şedință comună a Parlamentului şi Guvernului

Şedință comună a Parlamentului şi Guvernului

Şeful Legislativului, Andrian Candu și premierul Pavel Filip vor prezida astăzi o nouă ședință comună a Parlamentului şi Guvernului.

La discuții vor participa președinții comisiilor parlamentare și membrii cabinetului de miniștri.

În cadrul ședinței vor fi examinate agenda de reforme prioritare pentru a doua jumătate a acestui an și Planul pentru implementarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu3 comentari

Spencer 13 oct. 11:17

Executivul și Legislativul trebuie să conlucreze împreună pentru integrarea europeană a țării, asta mi se pare normal și salut chestia dată!

Lilian 13 oct. 10:49

Astfel se elimina barierele de comunicare dintre aceste doua principale institutii in stat. Deci cred ca si lucrul ar trebui sa mearga mai cu spor. Ne-am saturat de promisiuni, vrem realizari concrete, vrem sa vedem ca schimbarea se produce si in buzunarele cetatenilor, nu doar la nivel declarativ.

Andrei 13 oct. 10:33

Hai ca suna promitator, s avedem si efectele, desi asta ar trebui s aduca la o efcientizare a lucrului si colaborarii dintre Guvern si Parlament dar s anu uitam ca-n parlament mai sunt multi populisti care vor incerca s aimpiedice reformele si progresul.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load