Dudnic neagă că se afla în automobilul care a lovit o femeie cu un copil în braţe

Dudnic neagă că se afla în automobilul care a lovit o femeie cu un copil în braţe

Deputatul PD Corneliu Dudnic neagă că se afla marţi în automobilul care a lovit o femeie cu un copil în braţe pe strada Alba Iulia din sectorul Buiucani al capitalei.


Deşi informaţia a fost făcută publică de Serviciul de presă al Parlamentului, legislatorul democrat spune că aceasta este falsă. Mai mult, Dudnic ameninţă presa că o va acţiona în judecată.

„Nu am fost în acel automobil. Nu îmi este clar cum s-a ajuns la concluzia că mă aflam în acel automobil”, a declarat Corneliu Dudnic.

„Cer de la cei care au răspîndit informaţia că mă aflam la volanul maşinii să o dezmintă.În caz contrar, mă voi adresa în instanţă şi voi cere să le fie retrasă licenţa acestor media, dar şi un prejudiciu moral”, a adăugat deputatul PD.

În acest caz a fost deschisă o anchetă, iar dacă şoferul va fi găsit vinovat, acesta riscă şase puncte de penalizare şi o amendă în valoare de 1500 de lei.

Totodată, dacă în cadrul anchetei se va stabili că femeia a încălcat regulile de circulaţie de către pietoni, atunci va fi sancţionată contravenţional.


Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Întrebări - Răspunsuri

Întrebări arzătoare și răspunsuri la ele găsiți la noua noastră rubrică „Întrebări-Răspunsuri”


captcha

Sondaj Toate

load