X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Plimbări cu bicicletele, muzică jazz și spectacole pentru copii. Ce poți face în weekend

12 iul. 2013,, 17:30   Societate
3427 0
Foto: cotidianul.ro
Sfîrșitul de săptămînă ne bucură cu mai multe evenimente interesante, atît pentru cei mici, cît și pentru cei mari.

Duminică, toate fetele care au biciclete sunt invitate la evenimentul ”Fete pe biciclete”, unde vor putea face un mic tur prin Chișinău, care se va încheia cu un picnic. Acțiunea va începe la ora 17.00.

Tot duminică, la ora 10.00, la lacul Ghidighici, va fi dat startul unei competiții la înot. Organizatorii promit că cel care va traversa cel mai repede lacul înot, va primi în dar un ceas marca Garmin Swim Watch. Distanța care trebuie parcursă este de 1700 de metri.

Copii vor avea parte de multă distracție în acest sfîrșit de săptămînă. La teatrul ”Licurici”, sîmbătă va fi jucat spectacolul ”Dragi mi-s romanițele”, iar duminică ”Vrăjitorul ”Ia-te-uită” și zîna mică”, ambele cu începere de la ora 11.00.

La Jazz Cafe, așa cum v-ați obișnuit deja, în fiecare vineri și sîmbătă puteți asculta jazz live. Vineri va cînta trupa ”Jazz live trio”, iar sîmbătă – ”Oscar”. Cu începere de la ora 21.00 și cu intrare gratuită, oricine poate asculta muzică clasică în varianta jazz.

La cinematografe vor fi rulate mai multe filme în 3 D, iar pentru petrecăreți, cluburile de noapte au programe speciale. Așa că, agenda este destul de variată, cu ”oferte” pentru toate gusturile.

Dacă nu ați ales nimic din lista de mai sus, vă puteți odihni acasă, împreună cu familia, sau puteți ieși în sînul naturii – meteorologii promit timp frumos.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?