X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 507
Preşedintele stiri: 4002

Cățelul unui pasager a dat peste cap traficul aerian

10 oct. 2017,, 02:00   Externe
3110 0

Un cîine al unui pasager care urma să fie transportat în cala unui avion al Japan Airlines ce urma să decoleze de pe aeroportul Haneda, din Tokyo.

Cățelul a reușit să scape înainte de a fi urcat în avion, provocînd închiderea temporară a unei piste și afectând în total 14 zboruri, relatează agenția de știri Kyodo.

Câinele din rasa caniche fusese plasat într-un coș special, dar atunci cînd personalul JAL a încercat să-l încarce în avionul care urma să decoleze spre Naha, prefectura Okinawa, animalul a scăpat și a fugit pe pistă. Potrivit Ministerului, incidentul s-a petrecut în jurul orei locale 08:50.

Agitația și confuzia provocată a făcut ca una dintre cele patru piste ale aeroportului să fie închisă de două ori pentru mai multe minute, întîrziind plecări și aterizări, a precizat ministerul. Cîinele a fost în cele din urmă prins după circa 40 de minute.


JAL a anunțat că va discuta cu staff-ul său despre incident și va verifica dacă au existat probleme în ceea ce privește procedurile de încărcare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?