Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

O bunică de 70 de ani este pasionată de zborul cu parapanta (VIDEO)

10 oct. 2017,, 05:00   Externe
2575 0

O bunică în vîrstă de aproape 70 de ani a reușit să uimească întreaga lume cu pasiunea ei pentru sporturi extreme, în special pentru zborul cu parapanta.

Ea a încercat mai multe activități intese, însă aceasta rămîne preferata ei. Li Jiaxin s-a pensionat în 2004, cînd avea 55 de ani. De atunci, soțul ei a murit și singura ei fiica s-a mutat într-un oraș îndepărtat, așa că femeia a început să se simtă singură, notează cgtn.com.

Un prieten a observat acest lucru și a sfătuit-o să încerce anumite activități. De atunci, Li a încercat să facă rafting, să meargă cu bicicleta pe trasee montane, dar și alte activități mai intese.

În 2008 și-a descoperit adevărata pasiune. A văzut mai mulți oameni care zburau cu parapanta, așa că a vrut să încerce și ea. A investit aproximativ 4.500 de dolari pentru a-și cumpăra propriul echipament, la mîna a doua.


De atunci, ea a început să facă acest sport adesea, iar între timp a devenit o adevărată vedetă locală, fiind cea mai în vîrstă practicantă al acestui sport din Asia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?