X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Baghirov: Salut politica și sistemul de anchetă complet putrezite din Republica Moldova

12 iul. 2013,, 04:07   Externe
5096 0
Foto: ridus.ru
Scriitorul rus Eduard Baghirov a anunțat pe pagina sa de pe rețeaua socială că numele lui nu mai figurează pe listele Interpol. Totodată scriitorul a apreciat negativ sistemul politic și cel de anchetă din R. Moldova.

„Prin prezenta certific în mod oficial că numele meu nu mai figurează pe listele organizației polițiste internaționale Interpol. Slavă Rusiei, viteazului nostru Minister al Afacerilor Externe și oficialilor pe care eu nu-i pot numi aici. Și, desigur, salut politica și sistemul de anchetă complet putrezite din Republica Moldova, care a marcat din nou locul său în comunitatea internațională”, - a scris Baghirov a scris pe pagina sa de pe Facebook.

Amintim că, în iunie 2011, Baghirov a fost reținut în Republica Moldova în baza acuzațiilor de organizare a protestelor în masă din 7 aprilie 2009. La cererea procurorilor, el a fost condamnat la detenție pentru o perioadă de 30 de zile, termen care a fost prelungit de cîteva ori. La 13 octombrie 2011 instanța de judecată a schimbat măsura de reținere din detenție în arest la domiciliu. Baghirov a evadat la Moscova din arestul la domiciliu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?