Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4019

Cum a schimbat divorțul atitudinea rușilor față de Putin

12 iul. 2013,, 04:03   Externe
22090 0
Foto: topnews.ru
Atitudinea majorității rușilor față de președintele Vladimir Putin nu s-a schimbat după ce în luna iunie, el și soția sa, Ludmila Putin, au declarat că divorțează după aproape 30 de ani de căsătorie, potrivit unui sondaj realizat de sociologii "Levada-Centr".

Potrivit "Levada-Centr", 65% dintre ruși nu și-au schimbat atitudinea față de președinte, după ce au aflat de divorțul său. 27% dintre respondenți au declarat că informația despre desfacerea "primului cuplu", a avut un impact negativ asupra atitudinii lor față de Putin. Doar 3% dintre respondenți și-au îmbunătățit opinia lor despre șeful statului.

Ratingul lui Putin nu a fost influențat semnificativ. Potrivit " Levada-Centr", 29% dintre respondenți ar vota pentru Putin, dacă alegerile ar avea loc duminica viitoare. Aceeași cifră a fost în aprilie 2013, ceva mai mult (32%) - în luna mai.

Fiecare al doilea dintre respondenți (58% din totalul respondenților), crede că divorțul este o problemă privată de familie și nu are nimic de-a face cu faptul că Vladimir Putin este președinte. Fiecare al treilea a declarat că președintele nu trebuia să divorțeze. 7% dintre respondenți au fost indeciși.

Sondajul a fost efectuat în perioada 20-24 iunie, au participat 1601 persoane din 130 de localități ale Federației Ruse.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?