Eurovision stiri: 522
Cazul Filat stiri: 349
Transnistria stiri: 1428
Preşedintele stiri: 4012

Polițiștii vor fi scoși în număr mai mare pe străzile capitalei

6 oct. 2017,, 13:41   Capitala
2197 0

În perioada 7- 8 octombrie curent, atît pe întreg teritoriul țării, cît și în Piața Marii Adunări Naționale din căpitală vor fi organizate şi desfăşurate manifestări cultural-artistice consacrate sărbătorii „Ziua Națională a Vinului”, ediția 2017.

Astfel, începînd cu ziua azi şi pînă la 09.10.2017, ora 06:30 va fi sistată circulația rutieră în PMAN, în perimetrul străzilor Mitropolit Bănulescu-Bodoni şi strada Alexandr Puşkin. Pe toată durata desfășurării evenimentului, ofițerii de patrulare vor asigura securitatea publică şi personală a cetăţenilor și oaspeților prezenți la sărbătoare.

De asemenea, aceștia vor dirija fluxul participanţilor la trafic şi vor redirecţiona deplasarea transportului pe parcursul desfăşurării manifestaţiilor pentru a nu admite crearea ambuteiajelor şi periclitarea circulaţiei rutiere.

Totodată, recomandăm cetățenilor care vor fi prezenți la sărbătoarea „Ziua Națională a Vinului” din alte localități a țării, să parcheze mașinile personale în locurile special amenajate, la intrările în municipiul Chișinău, iar locuitorii municipiului să circule cu transportul public, pentru a nu aglomera traficul rutier.

Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă cetățenii să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice, să se conformeze indicațiilor polițiștii de patrulare care vor dirija circulația rutieră pe trasee, să păstreze ordinea și curățenia în locurile publice și să traverseze strada doar în locurile permise.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?